De waterdichte werkwijze van Deurrubberservice

Ons werk uitgelegd!

plannen meten en plaatsen

Wij lossen jouw deurrubberprobleem in drie stappen op

Stap 1. We plannen een afspraak
Stel jij hebt een of meerdere deurrubbers die toe zijn aan vervanging. Je neemt dan contact op met onze serviceafdeling. We bespreken de vraag en sturen een van onze monteurs langs die een vrijblijvende inventarisatie doet van jouw deurrubbers.

Stap 2. We meten
Tijdens de inventarisatie brengen we alle modellen, maten en materialen in ons systeem handig in kaart. Op basis daarvan geven wij jou vervangingsadvies en brengen we een offerte uit.

Stap 3. We plaatsen de deurrubbers
Geef jij groen licht dan komt Dirk, John of Marcel langs en installeert de juiste deurrubber(s). Dat is een precieze klus. Goed om te weten, onze monteurs zijn dagelijks onderweg in het land (en zo groot is Nederland niet.)

Kies je ervoor om de deurrubbers zelf te monteren dan kan dat natuurlijk ook. Wij leggen je graag uit hoe en geven je een mooie korting op de bestelling.

Duidelijk, zeker en zonder bijkomende kosten

Maak je voor het eerst een afspraak? Dan meet onze monteur al jouw koel- en vriesapparatuur in. Vervolgens koppelen we een unieke code aan elk koel- en vriessysteem. Duidelijkheid en zekerheid voor jou, snel en makkelijk vindbaar voor ons.

Is hetzelfde of een ander gecodeerd deurrubber aan vervanging toe? Laat ons aan de hand van de sticker in de deur weten welk deurrubber toe is aan vervanging. Een van onze monteurs komt dan zo snel mogelijk langs of we sturen het juiste deurrubber op. Goed om te weten; alles gebeurt op basis van onze all-in prijslijst, dus zonder bijkomende kosten!

Interesse in een vrijblijvende inventarisatie van jouw deurrubbers? Laat het ons weten, komen we langs!

Zo doen we dat!