Jij zoekt nieuwe Liebherr deurrubbers voor jouw staande koelkast of vrieskast? Gevonden!

Deurrubber voor Liebherr

Jij zoekt een deurrubber voor Liebherr HoReCa koeling, vrieskast of display koeling? Wij hebben de perfect passende oplossing!

Deurrubberservice levert en plaatst niet alleen de deurrubbers voor Liebherr koelingen, we leveren en plaatsen afdichtingen voor alle professionele merken koelingen. Behalve het Liebherr standaard rubber leveren we ook een eigen hoogwaardige variant met een langere levensduur. Reken op kwalitatief hoogwaardige deurrubbers, makkelijk schoon te houden dankzij het Easy Clean-profiel en geleverd tegen een aantrekkelijke prijs! Dat zijn alleen maar voordelen.

Hoe doen we dat? Eenvoudig. We maken een vrijblijvende afspraak, meten al je deurrubbers in en geven elk deurrubber een unieke code. Bestellen is dankzij ons unieke coderingssysteem super eenvoudig, altijd correct en snel. De eerste bestelling en elke volgende keer dat je bestelt.

Daarom Deurrubberservice!

  • Gegarandeerd het juiste deurrubber!
  • Betere kwaliteit tegen dezelfde prijs
  • Slimme werkwijze: Geen onnodige kosten
  • Vrijblijvende inventarisatie en advies
  • Al je deurrubbers vervangen zonder gedoe

Maak snel je afspraak!

Vertel me meer!

Het meest complete assortiment Liebherr deurrubbers

Liebherr koelkast of vrieskast Jij zoekt de nummer één in maatwerkdeurrubbers voor je professionele koelkast, display koelkast, flessenkoeling, glasdeur koelkast, staande vriezer of vrieskast? Goed nieuws! Je hebt ons gevonden.

Wij zijn Deurrubberservice; leverancier en monteur van Liebherr én nagenoeg elk ander merk deurrubbers voor de HoReCa sector. Wij leveren en monteren voor elke professionele koeling een passende oplossing en garanderen de hoogste kwaliteit! Reken gerust op ons compleet en betrouwbaar maatwerk.

Het gemak van een unieke code voor elk deurrubber
De vele merken en maten maakt het vinden van de juiste deurrubbers een flinke uitdaging. Maak je gebruik van onze diensten dan is het allesbehalve een uitdaging. Wij maken het je namelijk makkelijk. Dat werkt als volgt:

Deurrubberservice zorgt in drie stappen voor een perfect sluitende koeling; plannen, meten en plaatsen. Bij het inmeten van Liebherr deurrubbers koppelen we een unieke code aan elke koeling in de keuken, achter de bar en in het magazijn. Deze code zetten we in ons systeem en op een sticker die we in of op de betreffende koeling plakken. Zo ben jij altijd verzekerd van het juiste deurrubber! En goed om te weten; plaats je de deurrubbers zelf dan ontvang je van ons een aantrekkelijke korting.

Onze ‘makkelijker kunnen we het niet maken’-service in 3 stappen

  • Klik op de knop en maak snel een afspraak
  • Wij komen langs en meten
  • Wij komen nog een keer langs om de deurrubbers te plaatsen 

Een vrijblijvende afspraak is zo gemaakt!
Een klik op de knop en wij komen langs om de deurrubbers in te meten. Vervolgens sturen wij je een advies-offerte. 

Meer weten over onze Liebherr varianten afsluitrubbers of over onze service? 
Bel of mail even. Onze servicemedewerkers staan voor je klaar.