Goed sluitende deurrubbers besparen gegarandeerd energie!

Koelkast- of vriezerdeurrubbers en dichtingen hebben een grote impact op het koelend vermogen en energieverbruik van jouw koelapparatuur. Deurrubbers die onvoldoende sluiten, lekken koude lucht uit de koeling of vriezer. 

Voorkom energieverlies met de deurrubbers van Deurrubberservice

Om de ingestelde temperatuur ondanks het weglekken toch te halen en constant te houden, springt de koelinstallatie vaker of mogelijk zelfs altijd aan. Je raadt het al. Dit zorgt voor extra belasting van de koelapparatuur en dus een hogere energierekening. Dit energieverlies wordt groter naarmate het verschil tussen de ingestelde temperatuur van het apparaat en de omgevingstemperatuur groter wordt. 

Zo kun je controleren of de koelkastdeur nog goed sluit

Sluit je koelkast of vriezer optimaal af
Je wilt je koelapparatuur dus goed onderhouden en zorgen voor goed passende deurrubbers. Het is een relatief eenvoudige manier om je koelkasten en vriezers optimaal af te sluiten en koude-verlies zoveel mogelijk te voorkomen. En niet onbelangrijk; de onderhoudskosten worden indirect geminimaliseerd én je verlengt meteen de levensduur van de koelapparatuur. 

Het gemak van een unieke code voor elke deurrubber
Deurrubberservice zorgt in drie stappen voor een perfect sluitende koeling. We plannen een afspraak, wij komen langs en meten, en vervolgens komen we de deurrubbers plaatsen. Bij het inmeten van jouw deurrubbers koppelen we een unieke code aan elke koeling en vriezer. De code zetten we in ons systeem en op een sticker die we in de deur plakken. Zo ben jij altijd verzekerd van het juiste deurrubber. 

Onze ‘makkelijker kunnen we het niet maken’-service in 3 stappen

  • Klik op de knop en maak een afspraak.
  • Wij komen bij jou meten.
  • Wij plaatsen de deurrubbers of sturen ze op.

Maak snel je afspraak!
Maak het jezelf makkelijk en plan snel een vrijblijvende afspraak. Wij inventariseren de deurrubbers bij jou op locatie en coderen elk deurrubber in ons systeem. Wij meten slechts één keer in. Ons unieke coderingssysteem verzekert je altijd van het juiste deurrubber. En goed om te weten; we hebben alle deurrubberprofielen op voorraad. 

Meer weten over onze service? 
Bel of mail even. Onze servicemedewerkers staan voor je klaar
 

Neem contact met ons op

In 3 stappen weer perfect sluitend

plannen
Plannen
meten
Meten
plaatsen
Plaatsen