Deurrubberservice: Preferred Supplier Van der Valk Exclusief Hotels

Op Valkweb kunnen Van Der Valk Exclusief hotels bestellingen plaatsen. Het distributiecentrum, Koel en Vries en de Valk Versmarkt zijn gekoppeld aan Valkweb, waardoor alle benodigdheden voor in het hotel hierop te vinden zijn.
Dit betreft o.a. de producten van Preferred Suppliers aangesloten bij het distributie centrum in Voorschoten.

  • Deurrubberservice werkt reeds vier jaar mee om haar dienst en producten als Preferred Supplier te leveren aan de aangesloten hotels van Van Der Valk Exclusief.
  • Deurrubberservice is een onderhoudsservice voor alle koeldeuren, koellades, koel-en vriescellen in de hotels van Van Der Valk Exclusief.
  • Deurrubberservice voorziet de hotels van nieuwe afdichtingen voor deze deuren, waardoor energiekosten worden bespaard en keurmerken geborgd blijven.

Het contact gaat direct vanuit de Technische Dienst van de hotels rechtstreeks naar Deurrubberservice.

Heeft een hotel nieuwe rubbers nodig?
Dan maakt Deurrubberservice een inmeetafspraak met het hotel zodat we het hotel vervolgens kunnen voorzien van de juiste rubbers. De deurrubbers kunnen rechtstreeks via de website van Deurrubberservice worden besteld en door de betreffende TD van een locatie meestal zelf worden geplaatst. Hierdoor zijn er geen vervolg bezoeken en hebben de locaties altijd het juiste deurrubber voorhanden met één druk op de knop aan de hand van het unieke Deurrubber ID.
Dit bespaart kosten en tijd waarbij de hotels geheel worden ontzorgt in hun zoektocht naar deurrubbers bij een vervangingsvraag.