Deurrubberservice nieuwe partner van de VOCC

De Verenigde Ondernemende Contract Cateraars (VOCC) heeft maar één doel: het vertegenwoordigen van de collectieve belangen van middelgrote cateraars. Deze non-profit branchevereniging deelt kennis, doet onderzoek en streeft naar innovatie. Daarbij bundelen zij de belangen van de deelnemendere cateraars op het gebied van onder andere inkoop om zo voordelen te behalen. Hierbij staan natuurlijk de behoeften van de leden én de ontwikkelingen in de branche centraal. Ook heeft de brancheorganisatie een eigen VOCC-keurmerk om ervoor te zorgen dat alle deelnemendere cateraars voldoen aan de kwaliteitsnormen.

Het oog van VOCC is daarbij gevallen op de diensten van Deurrubberservice. Het is belangrijk dat deurrubbers schoon én intact zijn, zodat koelingen en vriezers goed sluiten. Onze werkwijze bespaart de deelnemers tijd en zorgt voor borging van het VOCC-keurmerk.
Bovendien lopen energierekeningen momenteel snel op en met de juiste deurrubbers besparen de leden al snel 25% op het energieverbruik.

We zijn er dan ook trots op dat we officieel partner zijn geworden van de VOCC. Wij willen alle leden ondersteunen in de zoektocht naar vervangende deurrubbers. Zo zorgen we ervoor dat de cateraars en alle locaties zich kunnen richten op hun kerntaak: gastvrijheid verlenen aan de gasten.

Meer informatie over VOCC vind je op: www.voccateraars.nl