Denk aan de voedselveiligheid! Check je deurrubbers

In Nederland controleert de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) de wetgeving omtrent voedselveiligheid (HACCP). Waar voedsel wordt bereidt en opgeslagen, is het uitermate belangrijk om de omgeving schoon te houden. Koelingen en vriezers spelen daar een belangrijke rol in. Als je deurrubbers namelijk versleten of kapot zijn, heeft dat onmiddellijk invloed op de werking van de koeling. Wacht de controle van de NVWA niet af en check zelf regelmatig de staat van jouw deurrubbers.

De schoon, schoner, schoonste deurrubbers

Hoe zit het met jouw deurrubbers? Zijn ze schoon of gaan nu alle alarmbellen af? Het deurrubber is namelijk een perfecte broedplaats voor ziektekiemen en bacteriën. Die wil je koste wat kost niet in je keuken hebben. Maak daarom de deurrubbers dagelijks schoon met een geschikt schoonmaakmiddel op waterbasis. Hoe je dat goed en eenvoudig doet lees je hier.

Wat te doen met een slecht sluitend deurrubber
Ook een slecht sluitende koeling kan voor houdbaarheidsproblemen zorgen, zoals het bederven van levensmiddelen. Daar wil je al helemaal niet aan denken. Behalve dat de voedselveiligheid in het geding is, kost een niet goed sluitende koeling onnodig veel energie (en dus geld). Bovendien verkort het de levensduur van de koeling. De koelcompressor moet immers vaker worden geactiveerd. Kortom, snel vervangen die niet of slecht sluitende deurrubbers!

Kansloos rubbertje!
Wie vroeger wel eens keek naar het programma Smaakpolitie kent vast de uitspraak ‘kansloos rubbertje’. Rob Geus kwam tijdens zijn controles regelmatig kapotte en vieze deurrubbers tegen. De kansloze rubbertjes. Voor Rob elke keer weer een goed moment om even het belang van de deurrubbers te onderstrepen. Dank je Rob! 

Wij nemen jouw deurrubbervervanging helemaal over
Is jouw koelapparatuur toe aan nieuwe deurrubbers? Misschien niet nu, maar dat moment gaat komen. Neem dan gerust contact met Deurrubberservice op. Wij zorgen in drie stappen voor een perfect sluitende koeling. We plannen een afspraak, wij komen langs en meten, en vervolgens komen we de deurrubbers plaatsen. Bij het inmeten van jouw deurrubbers koppelen we een unieke code aan elke koeling en vriezer. De code zetten we in ons systeem en op een sticker die we in de deur plakken. Zo ben jij altijd verzekerd van het juiste deurrubber. 

Onze ‘makkelijker kunnen we het niet maken’-service in 3 stappen

  • Klik op de knop en maak een afspraak.
  • Wij komen bij jou meten.
  • Wij plaatsen de deurrubbers of sturen ze op. 

Maak snel je afspraak!
Maak het jezelf makkelijk en plan snel een vrijblijvende afspraak. Wij inventariseren alle deurrubbers bij jou op locatie en coderen elk deurrubber in ons systeem. Wij meten slechts één keer in. Ons unieke coderingssysteem verzekert je altijd van het juiste deurrubber. En goed om te weten; we hebben alle deurrubberprofielen op voorraad. 

Meer weten over onze service? 
Bel of mail even. Onze servicemedewerkers staan voor je klaar. 
 

Neem contact met ons op

In 3 stappen weer perfect sluitend

plannen
Plannen
meten
Meten
plaatsen
Plaatsen