Houd het glas ijs- en condensvrij met nieuwe deurrubbers

Achter een gesloten deur zie je niks. Er zijn genoeg situaties waar je gekoelde of bevroren producten vooral wél wil laten zien. Jouw eigen koel- en vriesetalage. Het maakt de keuze voor klanten bijvoorbeeld een stuk eenvoudiger. Zogenoemde presentatiekoelingen zie je met name in supermarkten, benzinestations, fastfood restaurants en in toenemende mate bij winkels om de impulsverkoop van frisdranken en ijs een zetje te geven. 

Vervang je deurrubber op tijd en voorkom ijsvorming

Wat voor glasdeurkoelingen geldt, geldt ook voor glasdeurvriezers. Diepvries wandkoelingen bijvoorbeeld; je wilt niet weten hoe vaak deze per dag geopend worden (en niet altijd subtiel weer dichtgaan). Ook deze diepvrieskoelingen worden afgesloten met een glasdeur, netjes afgedicht met een deurrubber. Juist bij dit type glasdeuren is het van belang dat het deurrubber goed functioneert. Door het binnendringen van vochtige warme lucht ontstaat ijsvorming op het glas én op de producten. Je wilt niet dat klanten denken dat de producten veel te lang in de vriezer zitten omdat er zoveel ijs op zit. Dat komt namelijk voor. Het gevolg is dat je als ondernemer onnodig veel omzet misloopt. 

Glasdeurkoeling

Deurrubberservice to the rescue
Dergelijke koelingen en vriezers worden zoals gezegd zeer intensief gebruikt. Het gevolg is dat de deurrubbers van glasdeurkoelingen sneller slijten en vervangen moeten worden. Vaak begint dan de uitdaging. Want waar vind je de juiste deurrubbers? Deurrubberservice to the rescue. Wij leveren en plaatsen voor nagenoeg alle merken de juiste deurrubbers. Denk bijvoorbeeld aan Schott-Termofrost, Cisaplast, Viessmann, TGD Spa, GTB group, Scantech et cetera. En dat is nog maar het puntje van de ijsberg. Zie hier een greep uit de merken waarvoor wij ondersteunen met nieuwe deurrubbers.

Het gemak van een unieke code voor elke deurrubber
Deurrubberservice zorgt in drie stappen voor een perfect sluitende glasdeurkoeling of -vriezer. We plannen een afspraak, wij komen meten, coderen al je deurrubbers in ons systeem en vervolgens plaatsen we de deurrubbers. Je kan er ook voor kiezen om de deurrubbers zelf te plaatsen. In dat geval ontvang je van ons een mooie korting.

Onze ‘makkelijker kunnen we het niet maken’-service in 3 stappen

  • Klik op de knop en maak een afspraak.
  • Wij komen bij jou meten.
  • Wij plaatsen de deurrubbers.

Maak snel je afspraak!
Maak het jezelf makkelijk en plan snel een vrijblijvende afspraak. Wij meten slechts één keer in. Ons unieke coderingssysteem verzekert je altijd van het juiste deurrubber. En goed om te weten; we hebben alle deurrubberprofielen op voorraad. 

Meer weten over onze service? 
Bel of mail even. Onze servicemedewerkers staan voor je klaar. 
 

Neem contact met ons op

In 3 stappen weer perfect sluitend

plannen
Plannen
meten
Meten
plaatsen
Plaatsen