Met de deurrubbers van Deurrubberservice voorkom je ijsvorming in je vrieskist

Een vrieskist krijgt - net als een vrieskast of andere vriesapparatuur - te maken met ijsvorming. De afdichting – ook wel bekend als deurrubber – is speciaal ontwikkeld om de koude lucht in de vriezer te houden en warme lucht buiten ‘de deur’ te houden. Is het deurrubber in de klep van jouw vrieskist beschadigd of versleten dan merk je dat aan de ijsvorming. Warme, vochtige lucht dringt dan binnen en bevriest daar. Gevolg; een ijslaagje waar je dat liever niet hebt. Op je producten. En een koelcompressor die veel te hard moet draaien, meer energie vreet en sneller slijt.

Premium service, premium deurrubbers

Dit voorkom je door regelmatig je deurrubbers te checken op slijtage. En bij de vervanging de hulp in te schakelen van Deurrubberservice. Onze service is net zo premium als de deurrubbers die wij leveren en plaatsen. Al onze deurrubbers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die tegen extreme temperaturen kunnen en minder snel slijten dan andere (merk)rubbers.

Schakel Deurrubberservice in voor al je nieuwe deurrubbers

Minder snel slijten is minder vaak vervangen is uiteindelijk kosten besparen. Is de afdichting van je vrieskistdeksel uiteindelijk aan vervanging toe, dan is het fijn om te weten dat wij het onmiddellijk oppakken.

We plannen een afspraak, wij komen langs en meten in, en tenslotte plaatsen we de rubbers plaatsen. Of we sturen ze op en je plaatst ze zelf (met aantrekkelijke korting en instructies). De keuze is aan jou.

Belangrijk om te weten; bij het inmeten van jouw deur- en dekselrubbers koppelen we een unieke code aan elke vriezer en/of koeling. De code zetten we in ons systeem en op een sticker die we in de deur of de klep plakken. Zo ben jij altijd verzekerd van de juiste afdichting.

Onze ‘makkelijker kunnen we het niet maken’-service in 3 stappen

  • Klik op de knop en maak een afspraak.
  • Wij komen bij jou meten.
  • Wij plaatsen de afdichting in jouw vrieskist.

Klinkt dat goed? Maak dan snel een vrijblijvende afspraak!

Meer weten over onze service?
Bel of mail even. Onze servicemedewerkers staan voor je klaar.

Neem contact met ons op

In 3 stappen weer perfect sluitend

plannen
Plannen
meten
Meten
plaatsen
Plaatsen