Deurrubbers bestellen? Zo gedaan, zo in huis

Deurrubbers bestellen bij Deurrubberservice: Het grote voordeel van het unieke coderingssysteem van Deurrubberservice is dat je altijd verzekerd bent van het juiste deurrubber. Ongeacht het type of merk koeling of vriezer. Tijdens het meten van de deurrubbers bij jou op de locatie koppelen we elk deurrubber in ons systeem aan een unieke code. Deze vind je ook op de sticker in de deur van de betreffende koelapparatuur.

Snel online je nieuwe deurrubbers bestellen

Zodra jouw deurrubber aan vervanging toe is, open je onze webshop. Daar zoek je de code op en geef je het aantal deurrubbers aan wat je wilt bestellen. Kies je voor ‘plaatsen door monteur’ dan maken we een afspraak voor onze monteur. Kies je voor ‘zelf plaatsen’ dan krijg je korting en sturen we jouw deurrubbers binnen 4 dagen naar je toe. Uiteraard met instructies, want ook dat is service.

Onze webshop vind je hier

Het kan natuurlijk zijn dat je nieuwe of vervangende koelapparatuur hebt aangeschaft. Of – en dat kan ook – je hebt helemaal nog geen deurrubber inventarisatie hebt laten doen door Deurrubberservice. Laat het ons even weten en maak een afspraak.

Het gemak van een unieke code voor elke deurrubber
Deurrubberservice zorgt in drie stappen voor een perfect sluitende koeling. Deurrubbers bestellen unieke deurrubber id stickerWe plannen een afspraak, wij komen langs en meten, en vervolgens komen we de deurrubbers plaatsen.

Onze ‘makkelijker kunnen we het niet maken’-service in 3 stappen

  • Klik op de knop en maak een afspraak.
  • Wij komen bij jou meten.
  • Wij leveren en plaatsen de deurrubbers.

Maak snel je afspraak!
Maak het jezelf makkelijk en plan snel een vrijblijvende afspraak. Wij inventariseren de deurrubbers bij jou op locatie en coderen elk deurrubber in ons systeem. Wij meten slechts één keer in. Ons unieke coderingssysteem verzekert je altijd van het juiste deurrubber. En goed om te weten; we hebben alle deurrubberprofielen op voorraad.

Meer weten over onze service?
Bel of mail even. Onze servicemedewerkers staan voor je klaar.

Neem contact met ons op

In 3 stappen weer perfect sluitend

plannen
Plannen
meten
Meten
plaatsen
Plaatsen