De meest gebruikte deur in je zaak; de barkoeling

Geen enkele andere deur in jouw zaak wordt zoveel en zo intensief gebruikt als de deur van de barkoeling. Het deurrubber dat zorgt voor een goede afdichting krijgt de nodige klappen te verduren op een avond. Op een drukke avond met al zijn hectiek wordt de barkoeling niet altijd netjes dichtgemaakt. Dat juist deze deurrubbers sneller slijten dan anderen mag dan ook geen verrassing zijn.

Gamko barkoelingNieuwe deurrubbers voor je barkoeling; beter voor je energierekening
Afhankelijk van de intensiteit van gebruik ontstaan na verloop van tijd scheurtjes in het deurrubber. Zodra daar sprake van is, is het tijd om de deurrubbers te vervangen. Stel dat vooral niet uit. Een barkoeling met een defect deurrubber kan namelijk zomaar 25% meer stroom verbruiken omdat de koelcompressor veel harder moet werken om de koeling op temperatuur te houden. Het nieuwe deurrubber betaalt zichzelf weer terug via een lagere stroomrekening.

De vraag is waar en hoe vind je het juiste deurrubber? Het zijn immers geen universele maten. Het antwoord op die vraag is eenvoudiger dan zelf zoeken naar een nieuw deurrubber. Je schakelt gewoon Deurrubberservice in.


Schakel Deurrubberservice in voor al je nieuwe deurrubbers
Kom je tijdens het schoonmaken van je barkoeling slijtage of beschadiging tegen? Deurrubberservice helpt je snel verder. Beter nog, wij nemen die zorg graag van je over. Wij zorgen in drie stappen voor een perfect sluitende koeling. We plannen een afspraak, wij komen langs en meten, en vervolgens plaatsen we de deurrubbers. Bij het inmeten van jouw deurrubbers koppelen we een unieke code aan elke koeling en vriezer. De code zetten we in ons systeem en op een sticker die we in de deur plakken. Zo ben jij altijd verzekerd van het juiste deurrubber.

Je kan er ook voor kiezen om de deurrubbers zelf te plaatsen. In dat geval sturen wij ze op en ontvang jij een aantrekkelijke korting.

Maak snel je afspraak!
Maak het jezelf makkelijk en plan snel een vrijblijvende afspraak. Ons unieke coderingssysteem verzekert je altijd van het juiste deurrubber. En goed om te weten; we hebben alle deurrubberprofielen op voorraad.

 

Neem contact met ons op

In 3 stappen weer perfect sluitend

plannen
Plannen
meten
Meten
plaatsen
Plaatsen