Wij hebben het Combisteel deurrubber die jij zoekt

Deurrubber voor Combisteel

Deurrubberservice heeft de beste Combisteel deurrubbers

Deurrubberservice levert en plaatst de deurrubbers en laderubbers van Combisteel. Maar goed om te weten; we hebben ook een kwalitatief betere variant. Gemaakt van premium materialen, een stuk makkelijker schoon te houden, tegen dezelfde prijs én als je kiest voor zelf plaatsen krijg je ook nog eens korting!

Wij maken het je sowieso extra makkelijk. Dat werkt zo. Maak een vrijblijvende afspraak, wij meten jouw deurrubbers in en geven elk deurrubber een unieke code. Bestellen is vervolgens dankzij ons unieke coderingssysteem super eenvoudig, gegarandeerd correct en snel. De eerste bestelling en elke volgende.

Daarom Deurrubberservice!

  • Gegarandeerd het juiste deurrubber
  • Beter kwaliteit tegen dezelfde prijs
  • Slimme werkwijze: Geen onnodige kosten
  • Vrijblijvende inventarisatie en advies
  • Voor alle merken en type koelingen
  • Al je deurrubbers vervangen zonder gedoe

Ontdek het zelf en maak een afspraak.

Vertel me meer!

Compleet assortiment Combisteel deurrubbers

Combisteel koelwerkbank

Jouw onderneming zoekt de nummer één in deurrubbers voor álle professionele koelkasten, vrieskasten, koelwerkbanken, saladieres, snelkoelers en andere koelapparatuur. Goed nieuws. Je hebt ons gevonden!

Wij zijn Deurrubberservice. Wij leveren en plaatsen niet alleen afdichtingen voor Combisteel koelwerkbank deuren en lades, maar ook voor elk ander merk koelkast, vrieskast of werkbank. Wij leveren en monteren maatwerk deurrubbers en laderubbers voor meer dan 500 merken en altijd van de hoogste kwaliteit! Completer kunnen we niet maken. Makkelijker trouwens ook niet. Lees maar.

Een unieke code voor elk deurrubber
Deurrubberservice zorgt in drie stappen voor een perfect sluitende koeling; plannen, meten en plaatsen. Bij het inmeten van alle deurrubbers koppelen we een unieke code aan elke Combisteel koeling en vriezer. De code zetten we in ons systeem gekoppeld aan de sticker die we in de betreffende deur plakken. Toekomstig een deurrubber defect? Via Deurrubberservice bestel je op basis van deze unieke code eenvoudig een nieuw deurrubber.

Onze ‘makkelijker kunnen we het niet maken’-service in 3 stappen

  • Klik op de knop en plan snel je afspraak
  • Wij komen langs en meten je deurrubbers in
  • Wij komen nog een keer langs en plaatsen de deurrubbers

Maak snel je afspraak!
Maak het jezelf makkelijk en plan snel een vrijblijvende afspraak. Wij inventariseren de deurrubbers bij jou op locatie en meten slechts één keer in. Goed om te weten; we hebben alle deurrubberprofielen op voorraad en hebben daardoor een snelle oplossing voor elk gescheurd of beschadigd afdichtrubber in een professionele koeling.

Meer weten over het slim vervangen van een afdichting in de deur of lade van uw Combisteel koelkast, werkbank of saladiere, onze hoogwaardige kwaliteit deurrubbers of over onze service?
Bel of mail even. Onze servicemedewerkers staan voor je klaar.