Deurrubberservice heeft het juiste deurrubber voor elke professionele koelkast

Hoe meer koelkasten er in je zaak staan, hoe vaker er een deurrubber aan vervanging toe is. Een koelkast deurrubber is nu eenmaal het meest voorkomende deurrubber. Van professionele keukens tot thuiskeukens. Dat betekent dat het aanbod groot is, maar de diversiteit ook. Het vinden van dat ene deurrubber dat jij nodig hebt, is dan zo eenvoudig nog niet. Kiezen voor de deurrubbers van Deurrubberservice is zeker zijn. 

Vervang je deurrubbers op tijd en ben slijtage voor

Er komt een moment dat ook jouw koelkast deurrubbers aan vervanging toe zijn. Misschien omdat ze versleten zijn, misschien omdat er een scheurtje in zit of omdat je de slijtage voor wilt zijn. Temperatuurbehoud in de koelkast is belangrijk voor de houdbaarheid van je producten. Plus, een koelcompressor die te hard moet werken om de temperatuur te behouden slijt sneller en vreet energie. Stel het moment van vervanging vooral niet uit.

Daarom Deurrubberservice!

  • Gegarandeerd het juiste deurrubber
  • Betere kwaliteit tegen dezelfde prijs
  • Vrijblijvende inventarisatie en advies
  • Voor alle merken en type koelingen

Deurrubbers voor alle soorten en merken koelkasten
Deurrubberservice helpt je graag verder. Wij leveren en plaatsen alle soorten en merken deurrubbers tegen een aantrekkelijke prijs. Al onze deurrubbers zijn gemaakt van premium materialen en beter bestand tegen slijtage dan merkrubbers. Een groot aantal profielen wordt bovendien geleverd in een Easy Clean-variant die hartstikke eenvoudig en goed schoon te maken is. Want zoals je weet; een schoon deurrubber blijft veel langer soepel en buigzaam. 

Unieke code voor elk deurrubber
Maak het jezelf makkelijk en plan snel een vrijblijvende afspraak. Wij komen dan langs, meten je apparatuur in en coderen elk deurrubber in ons systeem. Deze code verzekert je voortaan altijd van het juiste deurrubber. Dat is de zekerheid van werken met Deurrubberservice. En goed om te weten; we hebben alle denkbare deurrubberprofielen op voorraad. 

Klinkt dat goed? Maak dan snel je afspraak. 

Meer weten over onze service? 
Bel of mail even. Onze servicemedewerkers staan voor je klaar. 

Neem contact met ons op

In 3 stappen weer perfect sluitend

plannen
Plannen
meten
Meten
plaatsen
Plaatsen