Er zijn deurrubbers en er zijn laderubbers; deurrubberservice heeft ze allemaal

Deurrubbers voor koelingen en vriezers vind je in elke keuken van Nederland en België. Laderubbers daarentegen zie je minder vaak, maar als ze er zijn worden ze net zo intensief gebruikt als deurrubbers. 

Kies een hoogwaardig laderubber voor een optimale afdichting 

De laderubbers vind je – zoals de naam al zegt – in de lades van met name koelapparatuur, zoals in het bijzonder de koelwerkbank. De combinatie van werkbank om gerechten klaar te maken en het binnen handbereik hebben van de producten die daarvoor nodig zijn is geniaal (en makkelijk). 

Het laderubber zelf is gemaakt van PVC en wordt in de lade van een koel- of vrieskast geplaatst. Het laderubber zorgt ervoor dat de lade goed wordt afgesloten zodat de koude lucht niet kan ontsnappen. In principe doet het laderubber hetzelfde als wat een deurrubber doet. Om de afdichting te optimaliseren zijn de meeste laderubbers voorzien van een magneetstrip. 
Maar wat als je laderubber versleten is? Waar en hoe vind je dan het juiste vervangende laderubber? Wij hebben het antwoord. Of beter gezegd, wij zijn het antwoord. Deurrubberservice levert en plaatst namelijk alle soorten en typen laderubbers, voor elk merk professionele koeling. 

Schakel Deurrubberservice in voor al je nieuwe laderubbers
Bij Deurrubberservice werken we als volgt. We plannen een afspraak, wij komen langs en meten, en vervolgens plaatsen we de laderubbers. Bij het inmeten van de laderubbers koppelen we een unieke code aan elke koeling en vriezer. De code zetten we in ons systeem én op een sticker die we in de lade plakken. Zo ben jij altijd verzekerd van het juiste laderubber. 

Wil je de laderubbers zelf plaatsen dan kan dat natuurlijk ook. Wij sturen de laderubbers naar jou, ontvang jij van ons ook nog een mooie korting. 

Maak snel je afspraak!
Maak het jezelf makkelijk en plan snel een vrijblijvende afspraak. En goed om te weten; we hebben alle laderubberprofielen op voorraad. 

Meer weten over onze service? 
Bel of mail even. Onze servicemedewerkers staan voor je klaar.

Neem contact met ons op

In 3 stappen weer perfect sluitend

plannen
Plannen
meten
Meten
plaatsen
Plaatsen