Gram deurrubbers met een langere levensduur

In de horeca komen wij regelmatig koelmeubels tegen van de fabrikant Gram. De deurrubbers en laderubbers van Gram koelingen zijn een slijtage gevoelig onderdeel en buiten de prijzige originele Gram deurrubbers was er geen beter alternatief verkrijgbaar. Tot nu. Bij Deurrubberservice hebben we namelijk zelf een verbeterde afdichting voor Gram koelingen ontwikkeld.

Dit nieuw ontwikkelde deurrubber is gemaakt van Thermo Plastisch Elastomeer (TPE) in plaats van zacht PVC, wat gebruikt wordt voor de deurrubbers die standaard door Gram geleverd worden. TPE is beter bestendig tegen uitdroging, aantasting door vetten en “agressieve” schoonmaakmiddelen en heeft daardoor een langere levensduur. Daarom passen we bij Deurrubberservice vanaf oktober 2021, waar mogelijk, deze nieuwe Gram deurrubbers toe op alle Gram koelwerkbanken en koelkasten.

Dit specifieke deurrubber profiel komt voor in een groot aantal productlijnen van Gram, maar de fabrikant past ook diverse andere profielen toe. Tijdens de inventarisatie van uw keuken bekijkt onze monteur daarom welke deur- of laderubber het beste past bij uw situatie.

Interesse in een vrijblijvende inventarisatie? Neem dan contact met ons op.