Deurrubberservice helpt je met energiebesparing

Nieuwe deurrubbers laten plaatsen of zelf geplaatst? Dan is de volgende stap het onderhoud.

Deurrubbers vervang je voor de voedselveiligheid

Deurrubbers spelen een belangrijke rol in het op de juiste temperatuur houden van je koeling. De Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (de NVWA) en hygiëne controle- en adviesbureaus letten daarom streng op de kwaliteit van deurrubbers. Deurrubbers tijdig vervangen is daarom belangrijk. Overigens kan je de kwaliteit van de deurrubbers eenvoudig zelf controleren en ben je de controle altijd voor. Wij leggen je graag uit waar je op moet letten.

Dat je de deurrubbers goed moet onderhouden spreekt voor zich. Door regelmatig goed onderhoud met de juiste middelen, bevorder je niet alleen de levensduur van de deurrubbers, maar ook de levensduur van je apparatuur. Gevolg; minder snel vervanging nodig en kostenbesparing.

Download hier onze schoonmaakinstructie

Nieuwe deurrubbers is energie besparen

Wij adviseren je graag over het gebruik en onderhoud van de geleverde deurrubbers. Wist je bijvoorbeeld dat een defect deurrubber koude lucht uit de koeling laat ontsnappen? Als gevolg moet de koelcompressor harder werken om de ingestelde temperatuur te halen. Een defect rubber vervangen bespaart je tot wel 25% (!) op het energieverbruik. Voor een gemiddeld grote keuken betekent dit al snel een besparing van honderden euro’s per jaar. En dat is een mooi bedrag om in je onderneming te investeren.

 

 • Schoonmaken van de kastrand

  Schoonmaken van de kastrand

  Schoonmaken van de kastrand
 • Schoonmaken van de kastrand

  Schoonmaken van de kastrand

  Schoonmaken van de kastrand
 • Onderhoud en impact op het milieu

  Onderhoud en impact op het milieu

  Onderhoud en impact op het milieu