Voorkom ijsvorming in je vrieskast met een deurrubber van Deurrubberservice

Vochtige, warme lucht die je vrieskast instroomt via een versleten of gescheurd deurrubber. Of een afdichting die niet meer goed sluit en steeds slechter sluit. Geen fijne gedachte. De binnenzijde van je vrieskast is wit van de ‘sneeuw’ en dus ook de producten die erin liggen. IJsvorming. Daar is een relatief eenvoudige oplossing voor. Vervang zo snel mogelijk de deurrubbers. Dat is beter voor de kwaliteit van je producten en sowieso verstandig om het hoge stroomverbruik en de snellere slijtage van de koelcompressor tegen te gaan. Die wordt namelijk onnodig extra belast. 

Vrieskast

Deurrubberservice helpt je graag met het vinden en plaatsen van de juiste deurrubbers. 

Daarom Deurrubberservice!

  • Betere kwaliteit tegen dezelfde prijs.
  • Wij garanderen het juiste deurrubber!
  • Slimme werkwijze zonder onnodige kosten.
  • Vrijblijvende inventarisatie en advies.
  • Hoogwaardige deurrubbers voor alle professionele merken en typen koeling.

Hoogwaardige deurrubbers in alle soorten en maten voor alle merken

Onze naam is niet voor niets Deurrubberservice. Om te beginnen leveren en plaatsen wij deurrubbers in alle profielen en maten, voor alle professionele merken. Onze deurrubbers zijn met zorg en aandacht gemaakt van premium materialen. Daardoor blijven ze zacht onder extreme temperaturen en zijn ze dankzij het Easy Clean-profiel veel makkelijker schoon te houden. Kortom, een betere kwaliteit dan de originele deurrubbers van de fabrikant. Zonder dat het jou meer kost. 


Een unieke code voor elk deurrubber; handig, makkelijk en zeker
Klinkt dat goed? Mooi. Maak dan snel een vrijblijvende afspraak. Wij komen langs en meten al je apparatuur op. Elk deurrubber krijgt een unieke code in ons systeem. Voor jouw gemak plakken we de code op een sticker in jouw vrieskast. Heb je later weer nieuwe deurrubbers nodig dan geef je online de code door. Je ontvangt de nieuwe deurrubbers voor je vrieskast(en) binnen vier werkdagen. Of een van onze monteurs komt het deurrubber monteren.

Benieuwd naar onze service? Maak snel een vrijblijvende afspraak en ontdek het zelf. 

Meer weten over onze service? 
Bel of mail even. Onze servicemedewerkers staan voor je klaar. 

Neem contact met ons op

In 3 stappen weer perfect sluitend

plannen
Plannen
meten
Meten
plaatsen
Plaatsen