Alleen het allerbeste deurrubber voor je wijnkast en wijnklimaatkast

Geen kast waarbij de ingestelde temperatuur zó essentieel is, dan de wijnkast of de wijnklimaatkast. Een stabiele temperatuur is het beste voor het behoud van de kwaliteit van de wijn. Je gasten rekenen er immers op. Maar zoiets eenvoudigs als een kapot deurrubber kan onverwacht grote gevolgen hebben. 

Glipt warme lucht via het versleten deurrubber de koeling in dan verandert de temperatuur en wordt de koelcompressor onnodig hard belast. Het gevolg is meer slijtage aan de compressor en een hogere energierekening. En wijn die niet op de juiste temperatuur wordt bewaard. Je voorkomt dat door de deurrubbers van je wijnkast en wijnklimaatkast op tijd te vervangen. Deurrubberservice helpt je daar graag bij. 

Daarom Deurrubberservice!

  • Gegarandeerd het juiste deurrubber!
  • Gegarandeerd betere kwaliteit tegen dezelfde prijs.
  • Gegarandeerd slimme werkwijze. 

Deurrubbers voor alle professionele merken wijnkasten

Goed om te weten; wij leveren en plaatsen deurrubbers voor alle profielen voor alle professionele merken. Dankzij de premium materialen die wij gebruiken zijn onze deurrubbers van een betere kwaliteit dan de deurrubbers van merken. Voor een aantal profielen plaatsen we ook Easy Clean-profielen. Deze varianten zijn sneller en veel makkelijker schoon te maken.

Een unieke code voor elk deurrubber dat we inmeten
De Deurrubberservice-werkwijze is simpel. We maken een afspraak, wij komen vrijblijvend langs en meten al je apparatuur in. Je ontvangt de nieuwe deurrubbers voor je wijnkast en wijnklimaatkast binnen vier werkdagen, met een aantrekkelijke korting. Tijdens het inmeten krijgt elk deurrubber een unieke code die we in ons systeem zetten en op een sticker in de deur van je apparatuur. De volgende keer hoef je dan alleen de code door te geven. Regelen wij de rest. 

Heb je liever dat een van onze monteurs de deurrubbers plaatst, dan kan dat uiteraard ook. De keuze is aan jou. Klinkt dat goed? Maak dan snel een afspraak. 

Meer weten over onze service? 
Bel of mail even. Onze servicemedewerkers staan voor je klaar. 
 

Neem contact met ons op

In 3 stappen weer perfect sluitend

plannen
Plannen
meten
Meten
plaatsen
Plaatsen