Elke centimeter hoogwaardige kwaliteit koelcel deurrubber

Een koelcel deurrubber controleren op beschadigingen of slijtage is geen kleine klus. De afdichting van een koelceldeur neemt de nodige centimeters lengte in beslag. En elke centimeter is gemaakt van een hoogwaardig materiaal. Althans, als het goed is. Zoals je weet wordt een koelceldeur intensief gebruikt en niet zelden met bijvoorbeeld een voet of een ellenboog dichtgeduwd. Ook wordt er helaas veel met karren tegen aan gereden. Klap.

Wij hebben het koelcel deurrubber dat jij zoekt

Een koelcel deurrubber vervangen doe je niet even tussendoor. Eerst moet je de juiste zien te vinden. De tijd die je daarin steekt is duurbetaald. Die steek je liever in je zaak. Maak daarom gebruik van de diensten van Deurrubberservice. Ons specialisme is het leveren en plaatsen van alle soorten en merken hoogwaardige deurrubbers.

Daarom Deurrubberservice!

  • Gegarandeerd het juiste deurrubber!
  • Betere kwaliteit tegen dezelfde prijs.
  • Deurrubbers voor alle professionele merken en typen koeling.

De unieke deurrubber codering van Deurrubberservice
Koelcel Onze koelcel deurrubbers zijn gemaakt van premium materialen. Onze service is trouwens ook premium. Wij nemen al je zorgen over. Dat werkt als volgt. Eerst maken we een afspraak. Vervolgens komt onze monteur alle deurrubbers inmeten en coderen. Die unieke code zetten we in ons systeem én plakken we op een sticker in de deur van je apparatuur. Plaats je de nieuwe koelcel deurrubber zelf dan leveren we de deurrubbers binnen vier werkdagen met een aantrekkelijke korting. Of onze monteur komt langs en plaatst de deurrubber(s). 

Heb je op een gegeven moment weer een deurrubber nodig? Dan voer je de code op de sticker in op onze website en kies je voor zelf plaatsen (inclusief de korting) of laten plaatsen. Zo geregeld. 

Maak snel jouw vrijblijvende afspraak en ontdek zelf hoe makkelijk Deurrubberservice werkt. 

Meer weten over onze service? 
Bel of mail even. Onze servicemedewerkers staan voor je klaar. 
 

Neem contact met ons op

In 3 stappen weer perfect sluitend

plannen
Plannen
meten
Meten
plaatsen
Plaatsen