Gamko deurrubbers in originele kwaliteit

Veel horeca in Nederland heeft Gamko bar meubels voor het koelen van fusten en flessen. De Gamko range bestaat uit losse apparaten en modulaire bar systemen. Deze hoogwaardige koelmeubels worden in Nederland geproduceerd.

Met het modulaire barsysteem zijn er veel verschillende samenstellingen mogelijk. Doordat de bar uit zoveel verschillende componenten kan worden samengesteld met bijvoorbeeld fustenkoelingen en flessenkoelingen, zijn er in de deuren en lades ook veel verschillende maten magneetbanden, ofwel deur-en, laderubbers, toegepast.

Deurrubberservice levert voor de vervanging van deze deurrubbers de originele kwaliteit als af fabriek.

Tijdens onze vrijblijvende inventarisatie voorziet onze monteur vanzelfsprekend ook alle koelingen achter de bar van een uniek DeurrubberID. Zo kunt u in toekomst eenvoudig het juiste rubber afroepen wanneer deze toe is aan vervanging.

Deur en laderubbers van Gamko kunt u zelf vervangen, hiermee bespaart u op de voorrijkosten. Bij de levering van de rubbers ontvangt u een instructie voor plaatsing en onderhoud. Mocht u toch nog een vraag hebben dan staat onze klantenservice voor u klaar. 

Neem contact op voor een vrijblijvende inventarisatie door Deurrubberservice.