Een universeel deurrubber bestaat niet. Kies daarom voor deurrubberservice.

Een universeel deurrubber zou zeker een uitkomst zijn, maar helaas. Deurrubbers zijn net als opladers. Teveel om op te noemen en allemaal verschillend. Er zijn namelijk vele honderden verschillende soorten en maten profielen voor deurrubbers. Zoek jij een passend deurrubber voor jouw koelkast of vriezer dan kan die zoektocht best frustrerend zijn. 

Uniek coderingssysteem voor alle deurrubberprofielen

Deurrubberservice helpt je uit de brand en maakt het vinden van het juiste deurrubber makkelijk. Dat doen wij namelijk voor je. Onze unieke werkwijze zorgt daarvoor. Wil jij gebruikmaken van de service van Deurrubberservice dan maken we eerst een vrijblijvende afspraak. Wij komen bij jou langs en meten al je koel- en vriesapparatuur in. Alle afmetingen en bijbehorende deurrubberprofielen slaan we op in ons systeem en voorzien we van een unieke code. Die code plakken we ook in de deur van jouw apparatuur. Welkom bij Deurrubberservice! 

Elke keer als jij nieuwe deurrubbers nodig hebt, bestel je ze snel en direct via onze bestelservice. Binnen 4 werkdagen sturen we deurrubbers op of komen we langs om ze voor jou te plaatsen. Zo makkelijk maken wij het voor je. En als je kiest om zelf te plaatsen krijg je van ons een mooie korting. 

Onze ‘makkelijker kunnen we het niet maken’-service in 3 stappen
-    Klik op de knop en maak een afspraak.
-    Wij komen bij jou meten.
-    Wij plaatsen de deurrubbers.

Maak snel je afspraak!
Maak het jezelf makkelijk en plan snel een vrijblijvende afspraak. Kies je voor Deurrubberservice dan kies je voor gemak en zekerheid. Net zo handig als een universeel deurrubber.

Meer weten over onze service? 
Bel of mail even. Onze servicemedewerkers staan voor je klaar. 
 

Neem contact met ons op

In 3 stappen weer perfect sluitend

plannen
Plannen
meten
Meten
plaatsen
Plaatsen