De snelkoeler afdichting, ofwel de Formule 1 van de deurrubbers

De snelkoeler afdichting is als het ware de Formule 1 van koeldeurrubbers en vriezerrubbers. Je komt ze tegen in grootkeukens en bij cateringbedrijven waar ze gebruikt worden voor het snel koelen van bereidde etenswaren naar een optimale bewaartemperatuur. 

Deurrubberservice legt de deurrubber lat hoog

Ook snelkoelers zijn voorzien van een deurafdichting. En niet zomaar een afdichting. De deurrubbers van snelkoelkasten zorgen ervoor dat een kast hermetisch wordt afgesloten. Gezien de intensiteit van het koel- en vriesvermogen ligt de kwaliteitslat immers erg hoog. Voor snelkoelers en snelvriezers levert Deurrubberservice deurrubbers van extra soepele kwaliteit. Het materiaal waarvan deze deurrubbers zijn gemaakt blijft namelijk flexibel tot -60 graden Celcius, waardoor ze langer meegaan. Dit materiaal is anders dan van een normaal deurrubber, wat met deze temperatuur hard wordt en snel zal gaan scheuren.

Dat is kwaliteit waar je op kan vertrouwen. De voordelen zijn duidelijk. Het voorkomt verspilling van energie en het voorkomt kosten voor onnodig onderhoud. Zijn de deurrubbers uiteindelijk aan vervanging toe dan staan wij klaar om je verder te helpen. Wij maken het je makkelijk. 

Schakel Deurrubberservice in voor al je nieuwe snelkoeler afdichtingen en andere deurrubbers
Kom je bijvoorbeeld tijdens het schoonmaken slijtage of beschadiging tegen, dan is het tijd voor vervanging. Deurrubberservice helpt je daarbij. Beter nog, wij nemen die zorg graag van je over. 

In drie stappen zorgen wij voor een perfect sluitende koeling.
We plannen een afspraak, wij komen langs en meten, en vervolgens komen we de deurrubbers plaatsen. Bij het inmeten van jouw deurrubbers koppelen we een unieke code aan elke koeling en vriezer. De code zetten we in ons systeem én op een sticker die we in de deur plakken. Zo weten jij en wij dat je altijd het juiste deurrubber bestelt. 

Wil je het deurrubber liever zelf plaatsen dan kan dat uiteraard ook. Wij zorgen dat je binnen 4 werkdagen de bestelde afdichting plus instructie in huis hebt. En omdat wij de deurrubbers niet plaatsen, ontvang je van ons een aantrekkelijke korting. 

Maak snel je afspraak!
Kies voor de zekerheid van Deurrubberservice en plan snel een vrijblijvende afspraak. 

Meer weten over onze service? 
Bel of mail even. Onze servicemedewerkers staan voor je klaar. 
 

Neem contact met ons op

In 3 stappen weer perfect sluitend

plannen
Plannen
meten
Meten
plaatsen
Plaatsen