Nieuwe lade- en deurrubbers op de maat van jouw koelwerkbank

Elke professionele keuken, slagerij en viswinkel heeft er een; de koelwerkbank. Bedacht en gemaakt om intensief te gebruiken. De lades en deuren van een koelwerkbank zijn allemaal voorzien van lade- en deurrubbers. Deze afdichting is belangrijk voor de hygiëne en voedselveiligheid, maar net zo goed voor de kwaliteit van de producten in de koelwerkbank. Bovendien bespaar je als gebruiker kosten omdat een goede afdichting de koelwerkbank op de ingestelde temperatuur houdt. De koelcompressor wordt dan niet overbelast.

Wat als de lade- of deurrubbers van je koelwerkbank versleten zijn? 

Een doorsnee koelwerkbank heeft tig verschillende soorten en maten rubbers. Hoe meer lades en deuren, hoe meer rubbers. Is er een of wellicht meer versleten of kapot dan moet je ze vervangen. Stel dat vooral niet uit. Deurrubberservice helpt je daarbij. Wij leveren en plaatsen alleen de beste lade- en deurrubbers voor elk type koelwerkbank. 

Koelcel

Een unieke bestelcode voor jouw unieke deurrubber of laderubber
Zoeken naar het juiste deurrubber kan voelen als het vinden van een speld in een hooiberg. Het voordeel van onze service is dat wij alle merken en soorten leveren en plaatsen. Premium kwaliteit en betaalbaar. Wij koppelen jouw deurrubbers aan een unieke code die we in ons systeem zetten. Heb jij nu of later een nieuwe deurrubber of laderubber nodig, dan voer je de code online in. Regelen wij de rest. 

Onze ‘makkelijker kunnen we het niet maken’-service in 3 stappen

  • Klik op de knop en maak een afspraak.
  • Wij komen bij jou meten.
  • Wij plaatsen de deurrubbers en laderubbers voor jouw koelwerkbank. 

Klinkt dat goed? Maak dan snel een vrijblijvende afspraak
Wij komen dan langs, meten jouw apparatuur in en zetten de codes in ons systeem. De code plakken we ook in de deur of lade van jouw koelwerkbank. Handig bij de hand. Het plaatsen doen wij of je doet het zelf. Plaats je de deurrubbers zelf dan krijg je van ons een mooie korting op je bestelling en instructies voor het plaatsen

Meer weten over onze service? 
Bel of mail even. Onze servicemedewerkers staan voor je klaar. 
 

Neem contact met ons op

In 3 stappen weer perfect sluitend

plannen
Plannen
meten
Meten
plaatsen
Plaatsen