Voorkom hogere energiekosten met nieuwe diepvriescel deurrubbers

De deurrubbers van een diepvriescel met een draaideur of schuifdeur zijn bij intensief gebruik slijtagegevoelig. De gevolgen zijn bekend. IJsvorming. Een koelcompressor die veel te hard moet werken, vreet energie en slijt sneller. Het gevolg is hogere energiekosten, maar ook hogere onderhoudskosten. Als ondernemer word je daar niet blij van. 

Het juiste deurrubber voor elk type en merk diepvriescel

Vriescel deurrubber vervangen

De deurrubbers van je diepvriescel tijdig vervangen voorkomt de grootste problemen (en onnodige kosten). Deurrubberservice helpt je daarbij. Wij leveren en plaatsen alle merken en soorten deurrubbers, voor alle soorten professionele koelingen en vriezers. Voor een aantal merken leveren we betere varianten dan de origineel geleverde deurrubbers van de fabrikant. Al onze deurrubbers zijn gemaakt van premium materialen, zijn bestand tegen extreme temperaturen en blijven soepel, ook tijdens intensief gebruik.

Een unieke bestelcode voor jouw diepvriescel deurrubber
Een ander voordeel van onze service is dat je niet zelf hoeft te zoeken naar een passend deurrubber. Onze werkwijze is erop ingericht. Dat zit zo. Eerst maken we een vrijblijvende afspraak. We komen langs en meten al je koel- en vriesapparatuur in. Elk deurrubber geven we een unieke code in ons systeem én plakken we op een sticker in de deur van je diepvriescel of koelkast. Nieuw deurrubber nodig? Even de code invoeren op onze website, regelen wij de rest.

Wil je de deurrubbers zelf plaatsen dan kan dat natuurlijk ook. Wij sturen de deurrubbers naar jou, inclusief instructies en een aantrekkelijke korting. 

Onze ‘makkelijker kunnen we het niet maken’-service in 3 stappen

  • Klik op de knop en maak een afspraak.
  • Wij komen bij jou meten.
  • Wij plaatsen de deurrubbers van jouw diepvriescel. 

Meer weten over onze service? 
Bel of mail even. Onze servicemedewerkers staan voor je klaar. 

Neem contact met ons op

In 3 stappen weer perfect sluitend

plannen
Plannen
meten
Meten
plaatsen
Plaatsen