Gevonden! Wij hebben exact de Gamko deurrubbers die jij zoekt

Gamko logo

Beter dan het originele Gamko deurrubber

Voor jouw barkoeling ben je op zoek naar de deurrubbers van Gamko. Gevonden. Maar weet je al dat Deurrubberservice een betere variant levert en plaatst? Deurrubberservice streeft namelijk altijd naar beter. Daarom is onze variant gemaakt van hoogwaardige materialen, tegen een aantrekkelijke prijs en makkelijk schoon te houden dankzij het Easy Clean-profiel. Resultaat; een langere levensduur dan de originele deurrubbers van Gamko. En kies je voor Deurrubberservice dan bespaar je gegarandeerd tijd en geld door onze slimme werkwijze.

Daarom Deurrubberservice!

  • Gegarandeerd het juiste deurrubber
  • Betere kwaliteit tegen dezelfde prijs
  • Slimme werkwijze: Geen onnodige kosten
  • Vrijblijvende inventarisatie en advies
  • Voor alle merken en type koelingen
  • Al je deurrubbers vervangen zonder gedoe

Kies slim en maak snel een afspraak!

Maak een afspraak

Ons compleet assortiment Gamko deurrubbers

Gamko barmeubel Jij zoekt de nummer één in deurrubbers voor álle professionele koelkasten, vrieskasten, barkoelingen, fustenkoelingen, flessenkoelingen, display-koelkasten, wijnklimaatkasten en andere koelapparatuur. Goed nieuws. Dat zijn wij!

Deurrubberservice levert en plaatst Gamko rubbers én afdichtingen voor elk ander merk koeling. Wij leveren en monteren deurrubbers voor meer dan 500 merken en altijd van de hoogste kwaliteit! Kortom, completer kunnen we niet maken.

Een unieke code voor elke deurrubber
Deurrubberservice zorgt in drie stappen voor een perfect sluitende koeling; plannen, meten en plaatsen. Bij het inmeten van de Gamko deurrubbers koppelen we een unieke code aan elke barkoeling, flessenkoelkast, fustenkoeling etc. De code zetten we in ons systeem en op een sticker die we in de betreffende deur of lade plakken. Zo ben jij altijd verzekerd van het juiste deurrubber wanneer deze aan vervanging toe is.

Onze ‘makkelijker kunnen we het niet maken’-service in 3 stappen

  • Klik op de knop en maak snel een afspraak
  • Wij komen langs en meten de deurrubbers op
  • Wij plaatsen de deurrubbers of sturen ze op met extra korting

Monteer zelf en bespaar kosten!
Ontvang je onze adviesofferte dan bepaal jij zelf welke deurrubbers je wilt vervangen, allemaal of een gedeelte. Onze monteur kan deze voor je monteren of we sturen de deurrubbers tegen een aantrekkelijke korting op en je plaatst ze zelf. Aan jou de keuze. Goed om te weten; we hebben alle deurrubberprofielen op voorraad en leveren snel!

Maak snel je afspraak!
Ongeacht welk merk deurrubber je kiest, wij helpen je verder. Plan vandaag nog een vrijblijvende afspraak en maak het jezelf makkelijk.

Meer weten over Gamko (magneet)afdichtingen of over onze service?
Bel of mail even. Onze servicemedewerkers staan voor je klaar.