Waarom professionele chefs geen willen risico lopen

Deurrubbers vervang je voor de voedselveiligheid

Het laatste waar je als restauranthouder of chef-kok op zit te wachten is een berisping van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (de NVWA). Een omgeving waar voedsel wordt bereid of opgeslagen moet altijd hygiënisch en schoon zijn volgens HACCP. Logisch. In het geval van koelingen en vriezers wordt ook gekeken naar de slijtage en de hygiëne van de deurrubbers. De controle hierop wordt in Nederland uitgevoerd door de NVWA of een hygiëne controle- en adviesbureau.

Wacht vooral niet op de controle. Voorkomen is beter dan genezen. De toestand van de deurrubbers kan je prima zelf controleren. Wij vertellen je graag waar je op moet letten. Doe je dat, dan ben je de controle altijd voor.

Deurrubbers vervang je voor energiebesparing

Slijtage aan een deurrubber zorgt voor een hogere energierekening. Wist je bijvoorbeeld dat je tot wel 25% (!) bespaart op het energieverbruik, alleen al door een versleten deurrubber te vervangen? Een defect deurrubber laat namelijk koude lucht uit de koeling ontsnappen. Daardoor moet de koelcompressor langer draaien om de ingestelde temperatuur te halen. Voor een gemiddeld grote keuken betekent dit al gauw een besparing van honderden euro’s per jaar. Dat bedrag investeer je liever in je onderneming.

Maak nu een afspraak!

of bel 088 - 02 03 600

Deurrubberservice is de nummer één in deurrubbers voor ALLE professionele koel- en vriesapparatuur. Als totaalleverancier hebben wij altijd het juiste deurrubber. Voor meer dan 500 merken en van hoogwaardige kwaliteit!

Deurrubbers verwijderen


Door onze slimme werkwijze, waarbij we bij het inmeten een unieke code koppelen aan al uw koel- en vriesapparatuur, bent u bij ons altijd verzekerd van het juiste deurrubber. Door dit unieke coderings-syteem weten we namelijk exact welk deurrubber er voor u geleverd moet worden!